Drut AB

Drivkraft, Resultat, Utveckling, Tillit

"Kan varmt rekomendera. Har själv haft två fantastiska coachtillfällen med tema förändringsledning och organisationsutveckling. Sortera sina verktyg och prioriteringar kan vi nog behöva lite till mans. Så kontakta Olivia Nicolin."

Sara Sjögren, Division Manager, Stockholm area at Semcon
Var lite fundersam innan, då jag inte riktigt visste vad jag hade att vänta mig av coaching-sessionerna. Vad skulle hända och vad jag skulle få med mig. Hittills har jag haft tre fantastiska och givande samtal med Oliva som guidat mig så jag lättare fått åtkomst till mina egna tankar och svar. På bara tre tillfällen har jag med Olivia som stöd kommit fram till några viktiga saker för min framtid (två riktigt konkreta) och jag har märkt att ju mer jag slappnar av och låter processen löpa, så ger det mer för varje gång. Olivia är mjuk, lyhörd och tydlig under coachningen och leder tankarna till ett klart fokus som skapar resultat. Rekommenderar starkt att prova på coaching med Olivia.

Gisela Gaeyner Persson, Key Account Manager på Semcon / Brand Manager Director in Board of ISPE Nordic
"Olivia är en mycket professionell coach. Hon har en väldigt bra förmåga att lyssna och vara närvarande i samtalet. Hon lyckas fånga upp såväl det som sägs explicit, men även det implicita i samtalet. Olivia är stringent och det märks att hon har en tydlig plan och mål för coachningen, vilket gör att coachningen känns utvecklande och framåtsträvande. Det är lätt att få förtroende för Olivia som coach och jag kan varmt rekommendera Olivia både för privat och yrkesmässig coachning. "

Cecilia Hesslén, advokat på Front Advokater, Göteborg
"Lugn, metodisk som varsamt styrde oss framåt. Energin i gruppen bidrog till ett resultat som vi skapade tillsammans”

HR/Kommunikation/Marknad Förbo, genom Marie Keidser von Heijne
"Jag har aldrig gjort något liknande med coachning innan, men det här var riktigt bra. Väldigt nyttig att sitta ner och få fram klara målbilder som vi fick, dels vad jag verkligen vill uppnå, men även många bra pusselbitar på vägen. Och jag tänker ju klarare mål man har, ju rakare kan ju vägen dit bli."

Martin Lundegard,Tandläkare på Folktandvården Ytterby
Genom att tvingas tänka ett varv extra och sätta ord på sina tankar ges nya perspektiv, gamla sanningar ifrågasätts och spöken kommer fram i ljuset. Olivia guidar lugnt och tryggt förbi dessa spöken, som kanske visar sig inte vara så farliga ändå. Bara genom att formulera och definiera mål kommer man även närmare dessa. Olivia är en ytterst varm och jordnära coach som lugnt och metodiskt guidar dig genom dina egna snåriga tankar till dina egna mål. Jag kan varmt rekommendera Olivia som coach och tror de allra flesta skulle må väldigt bra av en stunds eftertanke väglett av henne.

Anna Hasselrot, Area Manager Parts and Service at Scania


Drut AB

Drut AB

c/o Nicolin

Överåsgatan 6

412 66 Göteborg

0768-60 60 49

info@drut.se

Godkänd för F-skatt

COPYRIGHT © ALL RIGHTS RESERVED